Menyang kontèn

William Golding: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
nglarasaké using AWB
c (→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB)
(nglarasaké using AWB)
Sawise perang, dheweke mulang maneh ana Bishop Wordsworth's School nganti [[1961]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
==Pranala Njabanjaba==
*[https://www.britannica.com/biography/William-Golding Biografi ana britannica.com]
*[http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/1983/golding-bio.html Laman nobelprize.org]
352.737

besutan