Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
 
[[Kategori:KalairanLair 1983]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
352.737

besutan

Menu navigasi