John Heitinga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
ganti kat using AWB
c (→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
(ganti kat using AWB)
Panjenengané uga mbela timnas [[Walanda]] ing [[Euro 2004]], [[Piala Donya 2006]], lan [[Piala Donya 2010]].
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
{{Commonscat|John Heitinga}}
 
[[Kategori:KalairanLair 1983]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
352.737

besutan

Menu navigasi