John Terry: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
{{Skuad Chelsea F.C.}}
 
[[Kategori:KalairanLair 1980]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Inggris]]
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2010]]
352.737

besutan

Menu navigasi