Paus Clemens XI: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
48 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q129967 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Paus Clemens XI]] punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1700]]-[[1721]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
Pendahulu= [[Paus Innosentius XII]]|
Penerus= [[Paus Innosentius XIII]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
63.851

besutan

Menu navigasi