Nukléus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: bentuk -> wujud using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: bentuk -> wujud using AWB)
'''Nukléus''' utawa [[inti sel]] ya iku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi déning [[sitoplasma]], lan duwéni bentukwujud [[bunder]] (ora teratur).
 
[[Kategori:Biologi]]
352.737

besutan

Menu navigasi