Zhao Ziyang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
35 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Sedonipun Zhao: + kat kanggo dipriksa using AWB
c (→‎Sedonipun Zhao: ganti using AWB)
c (→‎Sedonipun Zhao: + kat kanggo dipriksa using AWB)
 
{{pemimpin RRT}}
 
 
{{DEFAULTSORT:Ziyang, Zhao}}
[[Kategori:Marga Zhao]]
[[Kategori:Perdana Menteri Republik Rakyat Tiongkok]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
352.737

besutan

Menu navigasi