René Adler: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
ganti kat using AWB
c (ganti kat using AWB)
}}
 
'''René Adler''' ({{lahirmati|[[Leipzig]], [[Jerman Timur]]|15|1|1985}}) kuwi salah sijiné pamain [[bal-balan]] teka [[Jerman]]. Piyambaké saiki mbela klub [[Hamburger SV]]. Klub sakdurungé sing tau dibela ya iku [[VfB Leipzig]] dan [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]]. Posisi pamain kuwi ya iku dadi penjaga gawang. Pamain iki dhuwuré 191 &nbsp;cm.<ref>{{cite web |url = http://www.transfermarkt.de/de/news/36547/-adlers-hoehenflug-von-leipzig-ans-kap.html |title = Adlers Höhenflug: Von Leipzig ans Kap |trans_title = Adler's Rise: From Leipzig to the Cape |date = 1 March 2010 |accessdate =2 March 2010 |language = German |publisher=transfermarkt.de}}</ref>
 
==Karir==
Piyambaké miwiti karir profèsionalé karo [[Bayer 04 Leverkusen]]. Piyambaké uga tau mbela tim bal-balan negara [[Jerman]].
 
2002 - 2003 [[Bayer 04 Leverkusen]] II<ref name="www.eurosport.com">{{cite web| url= http://www.eurosport.com/football/rene-adler_prs28752/person.shtml|title=René Adler| accessdate= 12 September 2016|publisher= www.eurosport.com}}</ref>
 
2005 - 2005 [[Jerman]] U-20<ref name="www.eurosport.com"/>
{{reflist}}
 
[[Kategori:PanumpukanArtikel Wiki Mrebawani]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Jerman]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat Jerman]]
352.737

besutan

Menu navigasi