John Heitinga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB
c (→‎Cathetan sikil: ganti using AWB)
c (→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
 
{{Commonscat|John Heitinga}}
 
 
[[Kategori:Kalairan 1983]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Lair 1983]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
[[Kategori:Pamain Bundesliga]]
352.737

besutan

Menu navigasi