Amber Rose: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
53 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
ganti kat using AWB
c (ganti kat using AWB)
'''Amber Rose''' (born '''Amber Levonchuck'''; October 21, 1983),<ref name="VH1Coming up Rose">{{Cite web}}</ref> yaiku modèl, paraga filem, lan juru desain fashion saka Amérika.
 
== Babad Urip ==
Amber Levonchuck lair tanggal 21 Oktober taun 1983 ing [[Philadelphia]], [[Pennsylvania]], bapaké yaiku Michael Levonchuck, lan ibuké, Dorothy Rose.<ref name="VH1Coming up Rose">{{Cite web}}</ref> DHèwèké iku keturunan saka akèh ras.{{Citation needed|date=August 2016}} Bapaké iku keturunan Irlandia lan Italia<ref name="cloth">{{Cite news}}</ref> Lan ibuké keturunan Cape Verdean lan Skotlandia.<ref>{{Cite web}}<name="Coming up Rose"/ref><ref name="VH1Coming up Rose">{{Cite web}}</ref><ref>{{Cite web}}<name="Coming up Rose"/ref> Dhèwèké duwéni sedulur lanang jenengé Antonio Hewlett.<ref>{{Cite web}}<name="Coming up Rose"/ref> Rose tuwuh ing Philadelphia kidul.<ref name="Coming up Rose">{{Cite web}}</ref>
 
== Filmografi ==
== Rujukan ==
{{Reflist|30em}}
 
[[Kategori:LairKalairan 1983]]
[[Kategori:Aktris Amérika abad ka-21]]
[[Kategori:Wong urip]]
352.737

besutan

Menu navigasi