Powiat Kościerzyna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
c (typo)
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Kościerzyna''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Kościerzyna]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 66.591 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
352.737

besutan

Menu navigasi