Tin Oo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pirsani uga: ganti kat using AWB
c (→‎Pirsani uga: ganti using AWB)
c (→‎Pirsani uga: ganti kat using AWB)
== Pirsani uga ==
* [[Liga Nasional kanggo Dhémokrasi]]
 
 
 
[[Kategori:Kalairan 1927]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Lair 1927]]
[[Kategori:Pulitikus Myanmar]]
[[Kategori:Pejuang hak asasi manungsa]]
352.737

besutan

Menu navigasi