René Adler: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
128 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
 
==Karir==
Piyambaké miwiti karir profèsionalé karo [[Bayer 04 Leverkusen]]. Piyambaké uga tau mbela tim bal-balan negara [[Jerman]].
 
2002 - 2003 [[Bayer 04 Leverkusen]] II<ref name="www.eurosport.com">{{cite web| url= http://www.eurosport.com/football/rene-adler_prs28752/person.shtml|title=René Adler| accessdate= 12 September 2016|publisher= www.eurosport.com}}</ref>
 
973

besutan

Menu navigasi