Jan Tinbergen: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
31 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
(→‎Pagesangan: éjaan using AWB)
c (→‎Cathetan Suku: ganti using AWB)
{{reflist}}
 
 
{{lifetime|1903|1994|}}
 
{{DEFAULTSORT:Tinbergen, Jan}}
[[Kategori:Kalairan 1903]]
[[Kategori:Kapatèn 1994]]
[[Kategori:Ekonom Walanda]]
[[Kategori:Pamenang bebungah Nobel]]
352.737

besutan

Menu navigasi