Tin Oo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pirsani uga: ganti using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Pirsani uga: ganti using AWB)
* [[Liga Nasional kanggo Dhémokrasi]]
 
{{Lifetime|1927||Oo, Tin}}
 
 
[[Kategori:Kalairan 1927]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Lair 1927]]
[[Kategori:Pulitikus Myanmar]]
352.737

besutan

Menu navigasi