Morgan De Sanctis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: tambah kat using AWB
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
c (→‎Pranala njaba: tambah kat using AWB)
[[Kategori:Pamain Bèker Éropah UEFA 2012]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat ing Spanyol]]
[[Kategori:Pamain Juventus FC]]
352.737

besutan

Menu navigasi