Paus Innocentius VI: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
cTidak ada ringkasan suntingan
[['''Paus Innocentius VI]]''' punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1352]]-[[1362]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
[[category:Paus]]
[[Kategori:Pati 1362]]

Menu navigasi