TTA: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (→‎Kompresor TTA: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎Pranala jaba: alih using AWB)
[[Kategori:Audio codecs]]
[[Kategori:Èlmu]]
[[Kategori:TeknologiTèknologi]]
[[Kategori:Teknologi Elektronika]]
[[Kategori:Teknologi Komputer]]
352.737

besutan

Menu navigasi