Gutasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Efek gutasi Kanggei Tanaman: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Efek gutasi Kanggei Tanaman: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
 
== Efek gutasi Kanggei Tanaman ==
Gutasi boten gadahi pengaruhprabawa ingkang signifikan kangge kelangsungan gesang tanduran.<ref name="Rajan"/> ananging, gutasi dipun mangertosi saged nyebapaken luka ing ron.<ref name="Rajan"/>
 
== Cathetan Suku ==
352.737

besutan

Menu navigasi