Citra Scholastika: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
(tambah sithik)
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra Skolastika''' (lair ing [[Yogyakarta]], [[5 Juni]] [[1993]]) iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dhewekedhèwèké seneng nyanyi, dhewekedhèwèké pinter nang babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalé.
 
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara nang indonesia Idol ==
352.737

besutan

Menu navigasi