Severus Snape: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' ya iku karakter guru ''Ramuan lan Pertahanan déning Ilmu Hitam'' lan uga kepala sekolah (taun kapitu) nggantikake [[Albus Dumbledore]] ana ing sekolah sihir [[Hogwarts]]. DhewekeDhèwèké diaritakake duwé irung bengkong kaya cucuk manuk garudha lan duwé rambut klimis-iteng-cendhek. Sajroning film-film Harry Potter, Snape diperanake déning [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
== Latar Belakang ==
352.737

besutan

Menu navigasi