Munggah wuwungan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Sesajen: kudhu -> kudhu using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Sesajen: kudhu -> kudhu using AWB)
==Sesajen==
[[Sesajen]] iki disiapake kanggo digantung ing salahsiji kayu ing wuwungan. Sing ora digantung mung [[bendhera abang putih]] sing dipasang nganggo [[galah]] sing dawane sedeng (ora patiya dawa), sing isa katon saka [[omah]] tangga-tanggane.
Sesajen sing kudhukudu disiapake:
*[[Gedhang]] [[setandan]]
*[[Tebu ireng]] [[sewit]]
352.737

besutan

Menu navigasi