Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
 
=== Tembung sesulih ===
Tembung sesulih iku tembung dienggo ngganti dhiri utawa ing cara gagrag Latin diarani personal pronomen. Ing basa Jawa ana [[tembung sesulih purusa]] lan [[tembung sesulih pandarbé]].
 
== Tembung kriya ==

Menu navigasi