Georg Wilhelm Friedrich Hegel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
31 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{Infobox Person |name = Hegel |image = |imagesize = |caption = |pseudonym = |birthname = Georg Wilhelm Friedrich Hegel |birth_date = 27 Agustus 1770...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Kainspirasi dening [[Revolusi Prancis]] nalika isih enom, ndhelok kamenangane [[Napoleon]] lawan tandhing [[Prussia]] ana [[Jena]], filosofine ngarah nuju pendhukung loyal otoritarian lan wong sing ora seneng karo tindhak demokratis, utamane Undang-Undang Reformasi Inggris.<ref name="GWFH hg"/>
Filosofi politise diatur ana ''The Philosophy of Right'' (1821) lan cathetan kuliahe ana ''History of Philosophy, Philosophy of History and of Art'', kang pungkasan sawijining sumbangan penting kanggo estetika, diterbitake sacara anumerta.<ref name="GWFH hg"/>
 
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
 
==Pranala Njaba==
837

besutan

Menu navigasi