Organisasi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎Definisi: cocok -> cocog using AWB
c (→‎Definisi: yen -> yèn using AWB)
c (→‎Definisi: cocok -> cocog using AWB)
== Definisi ==
 
Ana pirang-pirang teori lan perspektif ngenani organisasi, ana kang cocokcocog antarane siji lan liyane, lan uga ana kang beda.<ref name="Keith Davis"/> Organisasi dhasare digunakae minangka panggonan utawa wadhahe wong-wong kang padha kumpul, bekerjasama kanthi rasional lan sistematis, terencana, terorganisasi, terpimpin lan terkendali, nalika manfaatake sumber daya ([[uang]], [[material]], [[mesin]], [[metode]], [[lingkungan]]), sarana-parasarana, data, lan liyane kang digunakake kanthi efisien lan efektif kanggo nggayuh ancas organisasi.<ref name="Keith Davis"/>
 
Minurut para ahli ana pirang-pirang pengertian organisasi.
352.737

besutan

Menu navigasi