Wong Uighur: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: yen -> yèn using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: yen -> yèn using AWB)
Saliyane ing [[Cina|Républik Rakyat Cina]], suku iki ana uga ing [[Kazakhstan]], [[Kyrgystan]] lan [[Uzbekistan]].
 
Suku Uighur lan [[suku Hui]] iku suku kang agamane Islam ing Tiongkok. Nanging ana bedane ing babagan budaya lan gaya uripe. Suku Uighur luwih melu aliran [[Sufi]], yenyèn suku Hui luwih ngarah ing [[mazhab]] [[Hanafi]].
Suku Uighur akeh kang manggon ing [[Xinjiang]]. Kurang luwih 80% saka suku Uighur ana ing panggon kang arane [[Tarim Basin]].
 
352.737

besutan

Menu navigasi