Bolivia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yaiku -> ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: yaiku -> ya iku using AWB)
|cctld = .bo
|calling_code = 591
|footnotes= 1. Kursi pamaréntahan dumunung ing Lapaz. Sucre yaikuya iku kutha krajan resmi.
}}
 
352.737

besutan

Menu navigasi