Brahma: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
→‎Pranala njawi: ganti kategori using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
(→‎Pranala njawi: ganti kategori using AWB)
* {{en}} [http://www.stephen-knapp.com/gods_and_goddesses_of_vedic_culture.htm Stephen Knapp: Gods and Goddesses of Vedic Culture]
 
[[Kategori:Déwa Hindhu]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
 
{{stub}}
 
{{stub}}
[[Kategori:Déwa Hindhu]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
352.737

besutan

Menu navigasi