Naraguna:Mohammad Firda Ari Sanjaya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha Jember Deso Andongsari Kecamatan Ambulu. Sakniki kulo kuliyah ing Universitas Airlangga jurusan Manajemen.)
 
Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha [[Jember]] Deso [[Andongsari]] Kecamatan [[Ambulu]]. Sakniki kulo kuliyah ing [[Universitas Airlangga]] jurusan [[Manajemen]].

Menu navigasi