Tibèt Kuna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Fonologi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Fonologi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Fonologi ==
Fonologi Tibèt Kuna kaciri ing pirang-pirang cihna (''fitur'') sing banjur cicir ana ing mangsa Tibèt Klasik, yaikuya iku uni ''my-'' (dadi ''m- ''ana ing basa Tibèt Klasik) sadurungé uni swara (uni vokal) ''-i-'' lan ''-e-'', uni klompok ''sts-'' (dadi ''s-''), lan wujud kawalikaning aksara swara "i" (''gi-gu'').{{sfn|Hill|2010a}}
 
== Pranata kasus ==
6.697

besutan

Menu navigasi