Parté Aceh Aman Seujahtra: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Sajarah: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Partai Aceh Aman Seujahtra dhumateng Parté Aceh Aman Seujahtra)
c (→‎Sajarah: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
=== Sajarah ===
Parté iki awujud parté lokal kanthi basis Islam. Tokoh pendhiriné yaikuya iku Ghazali Abbas Adan, mantan anggota DPR-RI asal Aceh saka fraksi [[Parté Persatuan Pembangunan|PPP]] lan uga mantan anggota MPR saka Utusan Laladan Propinsi Aceh. Ghazali uga minangka tokoh Aceh sing jroning Pilkada Aceh kapungkur mèlu pencalonan Gubernur Aceh. Logo parté arupa gambar peta Aceh kanthi Qur’an ing tengah.<ref>http://abuafatah.blogspot.com/2007/07/parté-lokal-di-aceh.html</ref>
 
== Referensi ==
6.697

besutan

Menu navigasi