Gapura:Afrika/Apa wis pirsa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{gambarberita|Dunes.jpg|[[Sahara|Gurun Sahara]]}}
* ...yèn '''[[basa Anfillo]]''' kang asalé saka [[Etiopia]] kulon amung olèh dianggo déning wong diwasa kang umur sadkdhuwuré 60 taun?
* ...yèn '''[[Sahara]]''' iku sawijining [[ara-ara]] paling amba kaloro sak donya? Sin paling amba dhéwé yaikuya iku [[Antarktika]]!
* ...yèn '''luwih saka 50%''' padunung [[Afrika]] nganut agama '''[[Islam]]'''?
 
6.697

besutan

Menu navigasi