Massa atom: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Massa atom''' saka [[unsur kimia]] yaikuya iku [[massa]] sawijining [[atom]] ing kahanan meneng, umumé dinyatakaké jroning [[satuan massa atom]]. Massa atom sering disinonimaké karon massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Senadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga nilai-nilai kasebut bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh [[isotop]] unsur, utawa massa saka sawijining isotop waé.
 
== Pranala njaba ==
6.697

besutan

Menu navigasi