Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
102 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kategori
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(Kategori)
# [[Injil Lukas]]
# [[Injil Yohanes]]
<!--# [[Para Rasul]]
-->
 
{{commonscat|Gospels}}
 
{{Alkitab}}
[[Kategori:Injil| ]]
 
[[Kategori:Prajanjian Anyar]]
[[Kategori:Alkitab]]
[[Kategori:Kitab Suci]]
[[Kategori:Tembung lan frasa Arab]]
 
124

besutan

Menu navigasi