Evo Morales: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
Morales iku wong [[sosialis]] lan asal saka suku [[Indian]] ([[Aymara]]) lan dilantik dadi presidhèn ing tanggal [[22 Januari]] [[2006]].
 
Morales iku pemimpin [[sayap kiri|swiwi kiwa]] gerakan ''[[cocalero]]'' Bolivia– sawijining federasi kendho saka [[campesino]] panandur godhong [[koka]] sing nglawan upaya-upaya pamaréntah [[Amérika Sarékat]] kanggo [[pembasmian koka|mbesmi koka]] ing [[Propinsi Chapare]] ing Bolivia kidul-wétan. Morales uga minangka pemimpin partaiparté pulitik [[Gerakan kanggo Sosialisme (Bolivia)|Gerakan kanggo Sosialisme]] (''Movimiento al Socialismo,'' sing dicekak jroning [[basa Spanyol]] ''MAS'', sing tegesé "luwih"), sing kalibet jroning [[Perang Gas Bolivia|Perang Gas]], bebarengan karo akèh kelompok liyané, sing biasané dirujuk minangka "gerakan sosial".
 
== Réferènsi ==
348.872

besutan

Menu navigasi