Menyang kontèn

Bupati: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
→‎Pamilihan: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎Pamilihan: éjaan using AWB)
 
==Pamilihan==
Bupati dipilih bareng karo pasangane (wakil bupati) sepaket lan langsung dipilih déning rakyat sekabupatèn. Jabatan bupati iki jabatan politis merga diusulake [[partaiparté pulitik]] lan ora klebu [[pegawai negeri sipil]].
 
==Uga pirsani==
352.737

besutan