Basa Albania: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|family=[[basa Indo-Éropah]]<br />
&nbsp;'''Albania'''
|nation=[[Albania]], [[Serbia]], [[Kosovo]], [[Montenegro]], [[FYROM|RepublikRépublik Makedonia]]
|agency= -
|iso1=sq|iso2=sqi|sil=ALS, ALN, AAE, AAT}}
'''Basa Albania''' (''gjuha shqipe'') iku sawijining basa sing dipituturaké déning kurang luwih 7 yuta jiwa, utamané ing [[Albania]], [[Kosovo]] lan [[Makedonia]]. Basa iki kalebu rumpun basa [[basa Indo-Éropah|Indo-Éropah]].
 
[[Kategori:Basa Indo-Éropah]]
352.737

besutan

Menu navigasi