Wong Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎Tokoh-tokoh Jawa: éjaan using AWB)
* [[Megawati Soekarno Poetri]], Mantan presiden republik indonesia lan sekaligus presiden wanita pisanan ing Indonésia
* [[Abdurrahman Wahid]], Mantan Presiden Republik Indonésia.
* [[Paul Salam Soemohardjo]], Ketua Parlemen Suriname lan Ketua PartaiParté Pertjaja Luhur ing Suriname.
* [[Khofifah Indar Parawansa]], Politikus dan Mantan Menteri Nagara Pemberdayaan Perempuan.
* [[Ahmad Dahlan]], Ulama (Kyai) lan pendiri organisasi Muhammadiyah.
352.737

besutan

Menu navigasi