Prometium: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{Elementbox_isotopes_end}}
{{Elementbox_footer | color1=#ffbfff | color2=black }}
'''Prometium''' ({{pronEng|prəˈmiːθiəm/, /proʊˈmiːθiəm}}) iku sawijining [[unsur kimia]] kanthi simbul '''Pm''' lan [[nomer atom]] 61.
<!--
It is notable for being the only other radioactive element besides [[technetium]] which is followed by chemical elements that have stable [[isotopes]].
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané