I Korintus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(Kategori)
(→‎top: éjaan using AWB)
[['''I Korintus]]''', iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha [[Korintus]] kaping pisan. Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.
 
{{stub}}
 
{{Alkitab}}
 
[[Kategori:PrejanjènPrajanjian Anyar]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi