Koszalin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Polandia|ProvinsiPropinsi]]: || [[provinsipropinsi Pomerania Kulon]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 84 [[kilometer persegi|km²]]
|}
[[File:Koszalin City Hall front 2005-07.jpg|thumb|Municipal Kantor Bangunan]]
'''Koszalin''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 109.183 jiwa (2012).
 
{{Pomerania Kulon}}
352.737

besutan

Menu navigasi