Kamboja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Kamboja''' iku sawijining nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Pnom Penh]] Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 14 yuta jiwa lan jembaré ana 181.040 km².
 
[[Kategori:Kamboja]]
352.737

besutan

Menu navigasi