1241: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: sa:१२४१
c (bot Menambah: mi, nds, tl, zh-yue)
c (bot Menambah: sa:१२४१)
[[ro:1241]]
[[ru:1241 год]]
[[sa:१२४१]]
[[scn:1241]]
[[simple:1241]]
40.143

besutan

Menu navigasi