Antaséna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
68 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Antasena''' utawa uga sinebut '''Anantasena'''.
 
Ananta : tanpa wates
 
Nalika Perang Baratayudha arep diwiwiti, Antasena ngadhep Sanghyang Wenang. Sanghyang Wenang sabda yen Antasena kepengin Pandawa menang, satriya iki kudu ora melu perang. Antasena nyanggupi nurut kekarepane dewa. Sanghyang Wenang njaluk supaya Antasena ndeleng netrane. Suwe-suwe awake Antasena dadi cilik lan banjur muksa.
 
{{stub}}
 
----
Uga delengen:
* [[Daftar Tokoh Wayang]]
3.255

besutan

Menu navigasi