Menyang kontèn

23 Mèi: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
('Coat of arms of the Netherlands.svg' -> 'Royal Coat of Arms of the Netherlands.svg' using GlobalReplace v0.2a - Fastily's PowerToys: New svg)
(éjaan using AWB)
''' 23 [[Mei]] ''' punika, dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
{{gambarberita|Royal Coat of Arms of the Netherlands.svg|[[BelandaWalanda]]}}
* '''[[1568]]''' - [[Walanda|Walandi]] mardika saking [[Spanyol]].
* '''[[1906]]''' - [[Wright Bersaudara]] pikantuk [[paten|hak paten]] [[AS]] kanggé "[[montor mabur|Mesin Terbang]]" damelanipun.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
* [[1699]] - [[Syekh Yusuf]], pahlawan nasional RI, ing [[Sri Lanka]].
* [[1838]] - [[Jan Willem Janssens]], mantan [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walanda]] ing [[Batavia]] taun [[1811]], ing [[Den Haag]].
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:23 May}}
:[[22 Mei]] - [[23 Mei]] - [[24 Mei]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
352.737

besutan