Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (4) using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
'''Wektu Indonésia bagèyan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonésia Barat'') iku salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia bagéyan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB ya iku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
352.737

besutan

Menu navigasi