Moshchena: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (Bot: Migrating 155 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q23495 (translate me))
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
'''Moshchena''' iku sawijining désa ing [[Ukraina]]. Désa iki pusaté sawijining ''[[municipality]]'' (kalurahan) ing [[ProvinsiPropinsi Volyn]] (''Волинська область'' ing [[basa Ukraina]]). Ing taun [[2010]] désa iki pedhunungé ana 581 jiwa.
 
{{commonscat|Moshchena}}
352.737

besutan

Menu navigasi