Provinsi Sassari: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = ProvinsiPropinsi Sassari|
name = Sassari|
region = [[Sardinia]] |
coatofarms = |
}}
'''Sassari''' ([[basa Italia]]: Provincia di Sassari, [[basa Sardinia]]: Provìntzia de Tàthari) iku sawijining [[ProvinsiPropinsi Italia|provinsipropinsi]] ing region pulo otonomi [[Sardinia]] ing [[Italia]]. Kutha krajané ya iku [[kutha]] [[Sassari]].
 
Jembar wewengkon 4,282 km², lan total populasi 322,326 (2001). Ana 66 ''municipal'' (''[[comune|comuni]]'') ing provinsipropinsi iki, sing paling gedhé ya iku: [[Sassari]] (pop. 120,729 ing sensus [[2001]]), [[Alghero]] (38,404), [[Porto Torres]] (21,064), [[Sorso]] (12,842), lan [[Ozieri]] (11,334) (sumber: ''Italian National Institute of Statistics'' (''Istat''), delengen [http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]).
 
==Pranala jaba==
*[http://www.provincia.sassari.it/ Situs resmi]
 
{{ProvinsiPropinsi Sassari}}
{{Sardinia}}
{{Italia}}
<BR>
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia|Sassari]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Sassari]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi