Menyang kontèn

Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{| {{Prettytable}} align="right" width="300"
|+ <big>'''ProvinsiPropinsi Sulawesi Kidul'''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|}
 
'''ProvinsiPropinsi Sulawesi Kidul''' iku katata jroning 20 kabupatèn lan 3 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Makassar]].
 
== Laladan Tingkat II ==
 
{{Sulawesi Kidul}}
{{ProvinsiPropinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Indonésia]]
[[Kategori:Geografi Indonésia]]
 
352.737

besutan