Sumatra Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (4) using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| <br />42.297,30 km2
|-
| DhaérahLaladan Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:
| <br />12 [[Kabupatèn]] lan 7 Kutha otonom
|-
352.737

besutan

Menu navigasi